Oldal betöltése...

Hírek
 • Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Intézmény/Szolgáltató!

  A Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által kiadott
  -    „Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó,  a gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és a javítóintézetek részére” című dokumentum ide kattintva, az
  -    „Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális alapszolgáltatásokban, valamint a család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtó intézményekben”  című dokumentum ide kattintva érhető el.

  A felmerülő kérdéseket az szgyszftitkarsag@emmi.gov.hu email címre küldhetik meg.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
 • Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Intézmény/Szolgáltató!

  A foglalkoztatottak számának jelentéséről szóló, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakfőosztályaival egyeztetett tájékoztatót ide kattintva érhetik el.

  A jelentést a Jelentések/Foglalkoztatottak számának jelentése menüpontban tudják megtenni.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya

 • Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Intézmény/Szolgáltató!

  A Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által kiadott, dolgozók teszteléséről szóló dokumentum ide kattintva, a teszteléshez kitöltendő adatlap pedig ide kattintva érhető el.
  Az esetleges kérdéseikkel elsősorban az SZGYF megyei kirendeltségéhez, vagy az EMMI Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztályához fordulhatnak az szgyszftitkarsag@emmi.gov.hu címen.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya

 • Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Intézmény/Szolgáltató!

  A Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által kiadott, védőeszközök kiosztásáról szóló dokumentum ide kattintva érhető el.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya

 • Tisztelt Adatszolgáltató!

  Tájékoztatjuk, hogy a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 94/M. §-ában szabályozott Szociális Munka Napjával összefüggésben, a KENYSZI-ben a 2020. november 11-i napi (szerdai) jelentést november 13-án 24.00 óráig lehet megtenni
  Abban az esetben, ha 2020. november 12-én nem történik szolgáltatásnyújtás, akkor a KENYSZI-ben nincs teendő.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
pp1pp/oldal
Rendszer események
 • Tisztelt Felhasználók!

  Értesítjük Önöket, hogy az Igénybevevői Nyilvántartás tervezett karbantartás miatt 2021. március 25-én (csütörtökön) 17:00 és 18:00 óra között nem lesz elérhető.

  Köszönjük a megértésüket!

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
pp1pp/oldal
 • A GYVR bevezetésével kapcsolatos információk

  2020. október 1-től a gyermekvédelmi szakellátások jelentése a Gyermekeink védelmében (GYVR) elnevezésű informatikai rendszerben való rögzítésen keresztül történik. A GYVR a rögzített adatokat elektronikus adatkapcsolat keretében küldi meg az Igénybevevői Nyilvántartás (KENYSZI) részére.

  A gondozási hely vezetők KENYSZI adatszolgáltatóként történő rögzítésére vonatkozó e-képviselőknek szóló útmutató ide kattintva tölthető le.
 • FONTOS VÁLTOZÁS! 2020. április 2-től az időszakos leállás visszamenőlegesen beállítható akkor is, ha már történt a szolgáltatásra igénybevétel rögzítése. Az aktualizált Útmutató ide kattintva tölthető le.
 • SEGÍTSÉGKÉRÉS

  Telefonos ügyfélszolgálat:
  +36-1-462-6670
  H. – CS.: 8.00 – 16.30
  P.: 8.00 – 14.00
  E-mail: kenyszi@allamkincstar.gov.hu

 • Önellenőrzési határidő

  Az önellenőrzési időszak a tárgyhót követő hónap 15-én 24.00. óráig tart.

  Az igénybevételek időszakos jelentésének módosítására (pótlására) egyszeri alkalommal van lehetőség önellenőrzési időszakon belül.

 • E-képviselő kijelölése és a kijelölés visszavonása

  A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi igénybevevői nyilvántartásról és az országos jelentési rendszerről szóló 415/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Nyr.) 2. § (3) bekezdése szerint az Igénybevevői Nyilvántartásban való adatrögzítés, időszakos jelentés megtételéhez szükséges, hogy a fenntartó e-képviselőt jelöljön ki.
  Az egyéni vállalkozó fenntartó és a fenntartó szervezet képviselője saját magát is kijelölheti e-képviselőnek.

  Az e-képviselői kijelölések rögzítését az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központja (a továbbiakban: Központ) végzi a rendszerben a fenntartó által megküldött dokumentumok alapján.

  A fenntartó az adatszolgáltatás teljesítésére az alábbi formanyomtatványon (E-képviselő kijelölése), ügyfélkapu belépési jogosultsággal rendelkező személyt jelöl ki (a továbbiakban: e-képviselő). Az egyéni vállalkozó fenntartó és a fenntartó szervezet képviselője saját magát is kijelölheti e-képviselőnek.

  Az Nyr. 2. § (5) bekezdése alapján a Központ ellenőrizheti az e-képviselő ügyfélkapunál megadott személyazonosító adatainak és a kijelölésben foglalt személyazonosító adatainak egyezőségét. Ha az adatok nem egyeznek meg, a Központ a kijelölést visszautasítja.

  Az Nyr. 2. § (4) bekezdése alapján a kijelölő okiratot a fenntartó elektronikus úton küldi meg a Központ részére a onyf.jogosultsag@allamkincstar.gov.hu e-mail címre, és köteles a Központnak bejelenteni, ha az e-képviselő nyilvántartásba vett adatai megváltoztak vagy a kijelölése megszűnt.

  Az e-képviselői kijelölés visszavonását a fenntartó az alábbi formanyomtatványon (E-képviselői kijelölés visszavonása) teheti meg, amelyet úgyszintén onyf.jogosultsag@allamkincstar.gov.hu e-mail címre kell megküldeni.

  Amennyiben e-képviselői kijelöléssel kapcsolatos kérdése van, akkor a +36-1-462-6670 telefonszámon hívja a telefonos ügyfélszolgálatot, vagy írjon a kenyszi@allamkincstar.gov.hu e-mail címre.

 • TAJ ellenőrzés funkció

  TAJ Ellenőrzés Felhasználói Leírás letöltése
  (Word Dokumentum 1,9 MB)

  TAJ Ellenőrzés Felhasználói Leírás letöltése
  (PDF Dokumentum 1,3 MB)

  TAJ ellenőrzés GYIK letöltése
  (Word Dokumentum 45,5 KB)

  TAJ ellenőrzés GYIK letöltése
  (PDF Dokumentum 236 KB)