Oldal betöltése...

Hírek
 • Tisztelt Érdeklődő!

  Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy a Magyar Államkincstár Szociális Ellátások Főosztálya Szociális nyilvántartási referenst keres. A pályázati felhívás az alábbi linkre kattintva érhető el.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
 • és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó, a család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtó, a gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és a javítóintézetek részére

  Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Intézmény/Szolgáltató!

  A Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által kiadott „Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó, a család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtó, a gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és a javítóintézetek részére” című dokumentum ide kattintva érhető el.

  A felmerülő kérdéseket az szgyszftitkarsag@emmi.gov.hu email címre küldhetik meg.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
 • Tisztelt Felhasználók!

  A KENYSZI-t érintő feladatokról – különösen az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység, a házi segítségnyújtás, a nappali ellátások és a fejlesztő foglalkoztatás vonatkozásában – a tájékoztatásunk ide kattintva érhető el.

  A 2020. március hónapra vonatkozó önellenőrzési időszak 2020. április 15. 24.00 óráig tart, a KENYSZI rögzítési feladatokat, korrekciókat eddig az időpontig tudja elvégezni az adatszolgáltató.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
 • és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó, gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és javítóintézetek részére


  Tisztelt Felhasználók!

  Tisztelt Szolgáltatók/Intézmények!


  A Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által „Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó, gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és javítóintézetek részére” című dokumentum ide kattintva érhető el.


  A felmerülő kérdéseket az szgyszftitkarsag@emmi.gov.hu email címre küldhetik meg.


  Magyar Államkincstár

  Szociális Ellátások Főosztálya

 • Tisztelt Fenntartó!
  Tisztelt Szolgáltató/Intézmény!


  Az „Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a gyermekek napközbeni ellátása körében a bölcsődei ellátásokra vonatkozóan” című, Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által kiadott dokumentumot ide kattintva érheti el.

  A bölcsődei ellátást érintő szakmai kérdéseket a továbbiakban is a gyermekugy@emmi.gov.hu elektronikus címre küldhetik meg.

  Magyar Államkincstár

  Szociális Ellátások Főosztálya
pp1pp/oldal
Rendszer események
 • Tisztelt Felhasználók!

  A 2020.05.15.-én tapasztalt technikai akadályok következtében az április hónapra való jelentés önellenőrzésének valamint a pénteki napi jelentés rögzítésének a módosított határideje 2020.05.19. kedd 24.00 óra.

  Magyar Államkincstár
  Szociális Ellátások Főosztálya
pp1pp/oldal
 • FONTOS VÁLTOZÁS! 2020. április 2-től az időszakos leállás visszamenőlegesen beállítható akkor is, ha már történt a szolgáltatásra igénybevétel rögzítése. Az aktualizált Útmutató ide kattintva tölthető le.
 • SEGÍTSÉGKÉRÉS

  Telefonos ügyfélszolgálat:
  +36-1-462-6670
  H. – CS.: 8.00 – 16.30
  P.: 8.00 – 14.00
  E-mail: kenyszi@allamkincstar.gov.hu

 • Önellenőrzési határidő

  Az önellenőrzési időszak a tárgyhót követő hónap 15-én 24.00. óráig tart.

  Az igénybevételek időszakos jelentésének módosítására (pótlására) egyszeri alkalommal van lehetőség önellenőrzési időszakon belül.

 • E-képviselő kijelölése és a kijelölés visszavonása

  A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi igénybevevői nyilvántartásról és az országos jelentési rendszerről szóló 415/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Nyr.) 2. § (3) bekezdése szerint az Igénybevevői Nyilvántartásban való adatrögzítés, időszakos jelentés megtételéhez szükséges, hogy a fenntartó e-képviselőt jelöljön ki.
  Az egyéni vállalkozó fenntartó és a fenntartó szervezet képviselője saját magát is kijelölheti e-képviselőnek.

  Az e-képviselői kijelölések rögzítését az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központja (a továbbiakban: Központ) végzi a rendszerben a fenntartó által megküldött dokumentumok alapján.

  A fenntartó az adatszolgáltatás teljesítésére az alábbi formanyomtatványon (E-képviselő kijelölése), ügyfélkapu belépési jogosultsággal rendelkező személyt jelöl ki (a továbbiakban: e-képviselő). Az egyéni vállalkozó fenntartó és a fenntartó szervezet képviselője saját magát is kijelölheti e-képviselőnek.

  Az Nyr. 2. § (5) bekezdése alapján a Központ ellenőrizheti az e-képviselő ügyfélkapunál megadott személyazonosító adatainak és a kijelölésben foglalt személyazonosító adatainak egyezőségét. Ha az adatok nem egyeznek meg, a Központ a kijelölést visszautasítja.

  Az Nyr. 2. § (4) bekezdése alapján a kijelölő okiratot a fenntartó elektronikus úton küldi meg a Központ részére a jogoultsag@onyf.allamkincstar.gov.hu e-mail címre, és köteles a Központnak bejelenteni, ha az e-képviselő nyilvántartásba vett adatai megváltoztak vagy a kijelölése megszűnt.

  Az e-képviselői kijelölés visszavonását a fenntartó az alábbi formanyomtatványon (E-képviselői kijelölés visszavonása) teheti meg, amelyet úgyszintén jogoultsag@onyf.allamkincstar.gov.hu e-mail címre kell megküldeni.

  Amennyiben e-képviselői kijelöléssel kapcsolatos kérdése van, akkor a +36-1-462-6670 telefonszámon hívja a telefonos ügyfélszolgálatot, vagy írjon a kenyszi@allamkincstar.gov.hu e-mail címre.

 • TAJ ellenőrzés funkció

  TAJ Ellenőrzés Felhasználói Leírás letöltése
  (Word Dokumentum 1,9 MB)

  TAJ Ellenőrzés Felhasználói Leírás letöltése
  (PDF Dokumentum 1,3 MB)

  TAJ ellenőrzés GYIK letöltése
  (Word Dokumentum 45,5 KB)

  TAJ ellenőrzés GYIK letöltése
  (PDF Dokumentum 236 KB)

 • Felhasználói kézikönyv

  Felhasználói kézikönyv letöltése
  (Word Dokumentum 8,3 MB)

  Felhasználói kézikönyv letöltése
  (PDF Dokumentum 4,7 MB)